Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/d/ryvig.dk/httpd.www/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228 Alta Badia - Colfosco

Colfosco / Alta Badia

Colfosco, et rigtigt "Geheim-tip": Hoveddøren til Dolomitternes grandiose skiløb og med skiområdet Edelweisstal lige bag hotellet !

SKILØB / PISTER:

Skiløb fra 1.540 til 3.268 m.o.h.. Fra hotellet i hyggelige Colfosco, nås skiområderne i Alta Badia med 125 km velpræparede pister med hovedsagelig masser af brede blå og røde, men også et par rigtig sorte, bl.a. Gran Risa, World Cup.

Systemet hænger godt sammen og let at finde rundt i. Et rigtig godt område til hele familien.
Det lokale skipass giver adgang til de i alt 125 km. sammenhængende pister op til Passo Gardena og til Passo Campolongo. Skipass ”DolomitiSuperSki” giver adgang til det hele, inkl. Canazei, Val Gardena, Arabba, Marmolada og meget mere…..Sella Ronda er bare en del af skiløbet.

Området er ideelt, terrænet byder på muligheder for skiløbere med forskelligt temperament, lige fra skiløberen med hang til udfordringer til livsnyderen. Fantastiske panoramaer.
Udflugtsmuligheder: "Sella Ronda": På ski rundt om bjergmassivet "Sella", hvor der tilbagelægges 4 ski områder. "Sass Long": World Cup styrtløbspisten i Val Gardena. "Passo Falzarego": En 10 km. lang panorama piste, afsluttes med hestetræk. "Marmolada": Gletcher skiløb. Højt og vildt. Includeret i skipass

VURDERING:

Superskiløb i skønne omgivelser med muligheder for ”at køre på tur”.

I området er der mange gode hytter og i øvrigt også Gourmet mad på pisterne………….

Hotel:

Hotellet er beliggende i centrum af Colfosco i ca. 1.700 meters højde, beliggenheden er perfekt og kun 10 m. fra pisten. Pæn, traditionelt hotel med en stor bar og servering i solen.
Gode værelser, alle med bad, toilet, TV, mulighed for tilkøb af balkon.

Hotellet er også egnet til grupper !

Der serveres en 4 retters menu med valgmulighed og salatbuffet. Der er inkluderet 1 gang spændende antipasti/aperitivo i baren i løbet af ugen. Inden middagen

Skiudlejning og køb af skipas foregår få meter fra hotellet.

Pris:

Pr. pers. i dobbeltværelse.
inkl. morgenbuffet og aftenmenu

Fra  4.300 kr.

3. & 4. seng

Forespørg

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com