Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/d/ryvig.dk/httpd.www/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228 Sölden 2000

SÖLDEN 2000

SAMMENHÆNGENDE PISTER OP TIL 3.250 M.O.H.,
- MED MASSER AF MULIGHEDER FOR UDFORDRENDE SKILØB.

SKILØB / PISTER:
Sammenlagt 141 km. pister: 45 km. blå, 73 km. røde og 23 km. sorte. Pisterne er store og brede med skiløb op til 3.250 m.o.h.. Hovedparten af skiløbet foregår over trægrænsen, og som en direkte integreret del af skiområdet er Rettenbach- og Tiefenbach-gletscherne med 36 km. pister af de 141 km.
Gletscher-skiløb er for alle, men bør foregå ved sol og blå himmel.

I ØVRIGT: 
Dette Gasthof er beliggende - på pisten - ude i terrænet og dermed bedst egnet til erfarne skiløbere - det er skiløb on/off. Slædevejen til Sölden på 5 km starter her - derfor vil der ugentlig være "rodelparty" med levende musik. Personalet er meget afslappet og behjælpelig. Transport til og fra foregår med minibus fra p-plads i Innerwald eller Sölden by. ( gratis ved ank. / afr. )


After-ski: 
Der sluttes af på bjerget i diverse hytter eller i solen hjemme på Gasthof . Det vil ligeledes være mulig at tage dagens afslutning i Sölden og returnere med minibussen.

VURDERING:
Et rigtig godt traditionel Gasthof med en super beliggenhed, både i de hyggelige lokaler og ikke mindst på den store terrasse med betjening og liggestole.
100 % snegaranti (2 x gletscher).
Skiløbet hænger godt sammen, det er godt, stort og med masser af udfordringer.

Hotel

Traditionel Tiroler Alpengasthof med den skønneste solrige beliggenhed, ude i bjergene.

Pris:

Pr. pers. i dobbeltværelse pr. uge.

inkl. ½ pension

fra 4.470 kr.

Børn 0-6 år

Gratis

6- 12 år.

50 %

 12-15 år.

30%

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com