Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/d/ryvig.dk/httpd.www/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228 Wildschönau

WILDSCHÖNAU

Velkommen til denne lille perle i Tirol – skiområdet  SKI JUWEL – kåret som et af de 10 bedste skiområder i Tirol….og det siger jo ikke så lidt.

SKILØB / PISTER:

Skiområdet er opstået ved en sammenlægning af områderne Wildschönau & Alpbachtal via Schatzberg……og de 110 km pister hænger fint sammen.

Ved mellemstationen i  1.300 meters højde er der et dejlig børne/begynder område, trygt og afskærmet med gode muligheder for at udvikle børnenes  skiløb ved tæpper og slæbelifte. Ved mellemstationen er ligeledes en selvbetjenings restaurant – med servering inde og ude.

Det dejlige hotel  er beliggende i  Auffach i Wildschönau – en del af Kitzbühler Alpen.  Fra hotellet er der 150 meter til gondolen der fører til toppen af Schatzberg i 1.800 meters højde og masser af skønt skiløb. Det højeste punkt i SKI JUWEL er Wiedersbergerhorn i Alpbachtal med 2.025 m.o.h.

Vurdering:

Et stærkt ”geheimtip” i Tirol – få km fra motorvejen og stationen i Wörgl.

Udfordringer på pisterne er der nok af til alle – og i Auffach bor I altid inden for en radius af 200 meter til Schatzbergbahn der kører direkte til toppen.

Wildschönau og Alpbachtal hænger rigtig godt sammen.

 

 

HOTEL:

Det dejlige hotel  er beliggende for enden af højdalen Wildschönau i byen Auffach i 875 meters højde.

Fra hotellet er der 150 meter til gondolen der fører til toppen af Schatzberg i 1.800 meters højde og masser af skønt skiløb.

Hotellet er moderne indrettet  med dejlige rummelige dobbeltværelser med bad / toilet / balkon og fri WiFi.

Der serveres  ½  pension med morgenbuffet samt menüvalg om aftenen.  

Hotellet har dejlig konditori med de lækreste kreationer  - der er ligeledes Wellnes afdeling med  sauna, dampbad m.m

Pris:

Pris fra  inkl. ½ pension – eksl. turistskat

Fra 3.585 kr.

Småbørns specialpris:

Forespørg

Gå til toppen
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com